uz omiljeno ljetno piće

Beefeater City Park kao najsvježija uvretira u duge, tople dane

08.07.2019 u 15:34

Bionic
Reading

Brojni posjetitelji saznali sve o Ginetici, Ginetičarima i svemu ostalom što uključuje ovo neizostavno ljetno piće

Proteklog vikenda održan je, nesumnjivo 'najginastiji' i 'najsvježiji' događaj sezone – Beefeater Park City. Kao idealna lokacija nametnula se Park-šuma Tuškanac, najveća i jedina prirodno očuvana šuma u samom centru grada Zagreba, koja je pružila savršen hlad i utočište od zamornih vrućina. Osim u debelom hladu zelenog Tuškanca, brojni posjetitelji mogli su se rashladiti uz omiljeno ljetno piće, neizostavno u gotovo svakoj prilici tokom cijele godine, ali posebice onog njezinog toplijeg dijela – Gin&Tonic.

Piće koje je posljednjih nekoliko godina posve zaludilo cijelu Hrvatsku, dobilo je tako i vlastitu znanost – Ginetiku, nastalu kao igru riječi koja uključuje kombinaciju novonastale znanosti (one o ginu, naravno), genetike kao vrste znanosti o živim bićima te svima omiljenog londonskog klasika Beefeater Dry gina. A upravo su na Beefeater Park City-ju, svi ljubitelji ovog prozirnog pića mogli saznati i koji su tip GinEtičara, na posebnom RED Beefeater šanku, i to vlastitim odabirom različitih začina, citrusnog voća i cvijeća koje im najviše pristaje uz Gin&Tonic. Naime, baš kao i svaka prava znanost, GinEtika također ima svoje znanstvenike – ‘GinEtičare’ , ali baš kao što se gin može piti na razne načine, tako i GinEtičari mogu biti različiti tipovi karaktera. Zanimljive 'Beefeater gin' igre, kulerska Chill zona, cjelodnevni DJ program i večernje live svirke fantastično su nadopunili ovaj događaj, koji je s pravom bio jedno od najposjećenijih odredišta prošlog vikenda u metropoli.

No, pored 'crvenog' Beefeater dijela, Beefeater City Park imao je i svoj ružičasti dio, tzv PINKnick, posvećen svjetskom trendu br. 1 – PINK ginu. S Beefeater Pink Ginom, ljetni Gin&Tonic dobio je jednu sasvim novu, beskrajno šarmantnu i ljupku dimenziju. Iznimno ukusan, lepršav i zabavan, PINK gin oduševio je sve prisutne, posebno pripadnice ljepšeg spola, koje su u ovom neodoljivom piću slatkog okusa ukrašenog jagodom dobile chic piće kao stvoreno za ljetne party-je i tulume. Beefeater Pink oaza bila je ispunjena divnim PINKnick detaljima, stvarajući tako jedno sasvim čarobno, instagrammable mjesto druženja i uživanja.

Befeeater City Park poslužio je kao najbolja uvertira u duge tople dane i noći, ispunjene morem, suncem, soli u kosi i neizostavnim g&t u ruci.