NOVI REKORD

Beba srušila Internet: Zahvaljujući kćeri zvijezda Harryja Pottera u samo nekoliko sati dobila milijun obožavatelja na Instagramu

18.01.2021 u 13:29

Bionic
Reading

Rupert Grint bez lažne skromnosti može reći da mu je kćer Wednesday već kao mala beba 'slomila Internet'

Slavna zvijezda franšize o Harryju Potteru, Rupert Grint, u svibnju prošle godine dobio je kćer Wednesday, a u studenome je povodom tog događaja napravio profil na Instagramu te odmah oborio rekord za najkraće vrijeme u kojem je netko dobio milijun obožavatelja na toj društvenoj mreži.

Fotografija s kćeri kojom je započeo svoj život na Instagramu 32-godišnjem Rupertu Grintu donijela je milijun obožavatelja u samo četiri sata i jednoj minuti. Grint i njegova djevojka Georgia Groome tako su u suradnji sa svojom malom bebom pobijedili Davida Attenborougha koji je milijun obožavatelja prikupio u četiri sata i 44 minute.

'Mislim da je Wednesday slomila Internet. Zasluga je definitivno njena', rekao je Rupert Grint te dodao kako nije mislio da će ikad napraviti profil na društvenoj mreži.

Velika godina za obaranje rekorda za najkraće vrijeme u kojem je netko okupio milijun obožavatelja na Instagramu bila je 2019. kad su profile na toj društvenoj mreži otvorile Jennifer Aniston te vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle. No, Grint i David Attenborough su ih sve nadmašili 2020.

Objavom koja mu je donijela rekordan broj instagramskih pratitelja Rupert Grint predstavio je kćer Wednesday javnosti.

'Hej, Instagram… Sa samo deset godina zakašnjenja, ali evo me. Grint na Gramu! Ovdje sam kako bih svima predstavio Wednesday G. Grint', napisao je Rupert Grint uz fotografiju na kojoj nosi šiltericu.

Georgia Groome i Rupert Grint zajedno su od 2011.

  • +5
Rupert Grint i Georgia Groome Izvor: Profimedia / Autor: LDN PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia