RUPERT GRINT

Zvijezda filmova o Harryju Potteru o novoj životnoj ulozi: 'Takva vrsta ljubavi je potpuno drugačija i čudna'

07.01.2021 u 20:49

Bionic
Reading

Britanski glumac Rupert Grint, koji je svjetsku slavu stekao ulogom čarobnjaka Rona Wesleyja u filmskom serijalu 'Harry Potter', proteklog svibnja po prvi je put iskusio čari očinstva, a o svojoj novoj životnoj ulozi i kako je utjecala na njega iskreno je progovorio u novom intervjuu

S dugogodišnjom djevojkom Georgiom Groome, Rupert Grint proteklog svibnja dočekao je djevojčicu imena Wednesday a, kako priznaje, još uvijek se ne može u potpunosti pomiriti sa svojom novom životnom ulogom.

'Bilo je to nešto o čemu zapravo nikada nisam imao pojma. Takva vrsta ljubavi je potpuno drugačija i čudna. Zauvijek je promijenila moju perspektivu, no isto tako mi je pomogla', priznaje 32- godišnji glumac koji je krajem prošle godine pokleknuo pridruživši se mnogobrojnoj zajednici na Instagramu.

  • +5
Rupert Grint i Georgia Groome Izvor: Profimedia / Autor: LDN PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Za prvu objavu odabrao je fotografiju sa svojom šestomjesečnom mezimicom kojoj je sa djevojkom Georgiom Groome nadjenuo ime Wednesday. Vijest da se napokon odlučio za otvaranje Instagram profila brzo se proširila, a njegov profil u samo nekoliko sati odlučilo je pratiti više od milijun obožavatelja.

'Zdravo Instagrame...sa 10 godina zakašnjena, no tu sam. Grint je na Instagramu! Tu sam da vas upoznam sa Wednesday Grint. Pazite se, Rupert', napisala je zvijezda filmova o čarobnjaku Harryju Potteru ispod fotografije.