'DESET GODINA KASNIJE'

Zvijezda filmova o Harryju Potteru otvorila Instagram profil i obožavatelje oduševila prvom objavom

10.11.2020 u 21:59

Bionic
Reading

Nakon što je ovoga svibnja po prvi put iskusio čari očinstva, 32- godišnji britanski glumac Rupert Grint, koji je svjetsku slavu stekao ulogom čarobnjaka Rona Wesleyja u filmskom serijalu 'Harry Potter', sada se odlučio pridružiti mnogobrojnoj Instagram zajednici

Vlastiti Instagram profil Grint je otvorio ovoga utorka, a za prvu objavu odabrao je fotografiju sa svojom šestomjesečnom mezimicom kojoj je sa djevojkom Georgiom Groome nadjenuo ime Wednesday. Vijest da se napokon odlučio za otvaranje Instagram profila brzo se proširila, a njegov profil u samo nekoliko sati odlučilo je pratiti više od milijun obožavatelja.

'Zdravo Instagrame...sa 10 godina zakašnjena, no tu sam. Grint je na Instagramu! Tu sam da vas upoznam sa Wednesday Grint. Pazite se, Rupert', napisala je zvijezda filmova o čarobnjaku Harryju Potteru ispod fotografije na kojoj u krilu drži svoju mezimicu.

Glumac Tom Felton, koji je u filmskom serijalu 'Harry Potter' utjelovio lik Draca Malfoya samo je jedan od mnogobrojnih korisnika Instagrama koji su mu se odlučili obratiti komentarom.

'Dobrodošao Weasley, bilo je i vrijeme. Ljubav za Wednesday', napisao je.

Rupert Grint i njegova djevojka Georgia Groome postali su roditeljima ovoga svibnja nakon što su mjesec dana prije svijetu obznanili kako očekuju prinovu. Sa Groome, britanski glumac u vezi je od 2011. godine.

  • +5
Rupert Grint i Georgia Groome Izvor: Profimedia / Autor: LDN PIX / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia