'S MOSTOM JE SVE OK'

Barbara Kolar pohvalila se fotografijom s Pelješkog mosta, duhovitih komentara nije nedostajalo

04.08.2022 u 20:07

Bionic
Reading

Televizijska i radijska voditeljica Barbara Kolar trenutno uživa na više nego zasluženom godišnjem odmoru kojeg provodi na jugu Hrvatske, gdje s prijateljicom uživa u dobroj hrani, vinu, suncu i moru, a nisu propustile provozati se ni Pelješkim mostom

'Možda je moja poza kriva, ali s mostom je baš sve OK.' Napisala je to na svom Instagram profilu radijska i televizijska voditeljica Barbara Kolar i pored toga objavila svoju fotografiju na kojoj pozira dok se iza nje jasno vidi Pelješki most.

Barbara je naslonjena na kameni zid, od sunca zaklonjena slamnatim šeširom i sunčanim naočalama, a za vrući ljetni dan odabrala je dugu crnu haljinu na šire naramenice, od kojih joj se jedna spustila niz rame.

Svojim komentarom nasmijao je sve jedan njezin pratitelj, koji joj je napisao: 'Poza nakon posjete vinskom podrumu!', aludirajući time na brojne fotografije na Instagram Storyju voditeljice kojima je pokazala kako s prijateljicom uživa u tamošnjim vinskim podrumima i u dobroj kapljici.

  • +2
Barbara Kolar Izvor: Cropix / Autor: Nera Simic / CROPIX

A osim u vinima, Barbara Kolar uživa i u dobroj hrani, čime se isto tako pohvalila. Na meniju se našao jastog, ali i kamenice. 

Na godišnjem odmoru, na jugu Hrvatske, Barbara uživa sa svojom prijateljicom Aleksandrom Aleksandrovom Oberstar, s kojom inače ima blog 'Spoonful of Life', pokrenut još 2017., a na kojem dijele recepte i rade razne delicije.