OPUŠTENO IZDANJE

Barbara Kolar bez problema je pokazala svoje lice bez trunke šminke

01.08.2022 u 15:00

Bionic
Reading

Barbaru Kolar na malim ekranima uglavnom gledamo dotjeranu s teškom televizijskom šminkom koja ispravi svaku nesavršenost. Međutim dobro poznato HRT-ovo lice ponekad se na svom javnom Instagramu pokaže u sasvim prirodnom izdanju

Vidjeti televizijska lica u opuštenim, prirodnim izdanjima prava je rijetkost, pa nam je fotografija Barbare Kolar odmah zapela za oko. Poznata HRT-ovka, koja je dug niz godina pred malim ekranima uglavnom dotjerana od glave do pete, sada se svojim obožavateljima odlučila pokazati u sasvim drugom svjetlu.

Za noćni let na još uvijek nepoznatu destinaciju, u zagrebačku je zračnu luku došla bez trunke šminke. Kako bi joj putovanje prošlo što lagodnije, Barbara se nije željela opteretiti šminkom na licu.

Baš takva, prirodna, fotografirala se i pokazala svojim pratiteljima na Instagramu.

'Noćni let. Ako netko pita gdje je make up', poručila je uz fotku. Bez obzira na to što nije imala šminke, Barbarina je frizura bila lijepo dotjerana, a lice uredno i čisto.

Pokazala je osim toga da nije pobornik estetskih zahvata, već je odlučila dostojanstveno starjeti. Jedna je od rijetkih naših poznatih lica koje cijeni svaku boru i zna da su one znak ispunjenog života.

  • +6
Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook / Zvijezde pjevaju