S osmijehom na licu

Barbara Kolar okinula selfi, a pratitelji komentiraju: 'Gori sve'

24.05.2023 u 09:38

Bionic
Reading

Obožavanu radijsku i televizijsku voditeljicu gledatelji su donedavno mogli gledati u showu 'Zvjezde pjevaju', a trenutno uživa radeći emisiju 'Kod nas doma'. U međuvremenu prijateljima i fanovima pokazuje svoje privatne trenutke koji oni s oduševljejem dočekaju

Fotografski autoportret iz svog automobila Barbare Kolar bio prigoda da javnosti pokaže savršen prirodni make up i novu frizuru pa je izmamila mnoštvo zanimljivih komentara.

'Nije sve u borama i onom, prirodno! Nešto je i u dobroj fotki i u rom vrazijem vjetrobranskom staklu ili jednostavno malo pomoći dobrog kuta', 'Koja kilica te još proljepšala', 'Ja samo kažem gori sve', 'Vi ste uvijek lijepa žena', 'Uvijek pogled fatalni', 'Ideš mačko.. sjajna si kap vina', poručuju joj.

Ranije je rekla da smatra da se žene više opterećuju komentarima o fizičkom izgledu jer mu i posvećuju veću pažnju od muškaraca. Kazala je da se dame 'uređuju i zbog sebe, jer zadovoljavajući izgled daje samopouzdanje, ali i kako bi se svidjele nekome drugome', izjavila je, no unatoč tome odbija koristiti specijalizirane aplikacije i filtere za samouljepšavanje na društvenim mrežama.

  • +8
Barbara Kolar i Danijela Martinovć Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro/HRT