njoj sve stoji

Čipkasto izdanje i neobične naušnice: Barbara Kolar privlačila pažnju u Šibeniku

21.04.2023 u 10:48

Bionic
Reading

Jedno od naših najomiljenijih lica s malih ekrana, voditeljica, po struci veterinarka, između vođenja showa 'Zvijezde pjevaju' i radijskih obaveza, kratko je boravila na suncu i moru

Prije nekoliko dana, Barbara Kolar stigne sve. Uz televizijski i radijski angažman, često je angažiraju za vođenje raznih manifestacija, pa je tako ovih dana u Šibeniku vodila dodjelu nagrade 'Zlatna penkala' koja se dodjeljuje poznatim inozemnim novinarima, travel blogerima i influencerima za najbolje medijske objave o Hrvatskoj kao turističkoj destinaciji u prošloj godini.

Znala je reći da kad je prvi put osjetila čari voditeljskog posla, 'stvar je odmah kliknula'. Zbog svog šarma, odmjerenosti i s pravom dozom ukusa osvojila je sve pa je mnogi nazivaju 'kraljicom pozornice'.

Za vođenje na jugu Hrvatske odabrala je dugu, žutu haljinu od čipke i glomazne naušnice, a kombinaciju je podigla crvenim ružem i noktima. U Šibeniku je zablistala dan nakon svog 53. rođendana. 

SBarbara je svojedobno izjavila kako 'ne radi dramu zbog godina te da se i dalje se veseli rođendanima, 'slavi ih i to joj je sjajno'. Nije sklona stereotipima niti nametnutoj slici kako bi žena morala izgledati u kojoj dobi, misli kako su kod oba spola higijena i urednost važniji.

  • +2
Barbara Kolar Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX