'NEMA DO GRIVE'

Barbara Kolar pokazala lice bez šminke i odličnu novu frizuru

23.03.2023 u 12:09

Bionic
Reading

Omiljena televizijska i radijska voditeljica odavno je odlučila da neće skrivati svoje 'mane' i podilaziti nemogućim standardima ljepote. Na društvenim mrežama ova dama nerijetko promiče prirodnost čime oduševljava mnoge

Barbaru Kolar uz Duška Ćurlića, sprema se za vođenje još jedne sezone popularnog showa 'Zvijezde pjevaju' koja kreće od ovog vikenda. Javnost ju je navikla vidjeti u sređenom izdanju i s besprijekornom šminkom, no uvijek razveseli svoje pratitelje kad pokaže svoju prirodnu ljepotu.

Selfi bez šminke koji je odlučila podijeliti sa svijetom, bio je zapravo prigoda da pokaže novu frizuru. 'Nema do grive', komentirala je prizor zgodna voditeljica koja nikad ne koristi nikakve filtere za uljepšavanje svojih fotografija.

Inače, Barbara se nedavno posvetila treninzima te je pokazala kako se 'znoji' u teretani. Izjavila je da je tip koji lako nabija mišiće i da se htjela baviti bodybuildingom, to bi bilo kao stvoreno za nju. No priznala je da 'voli suhonjav i izgladnjeo izgled, malo definiranih mišića'. Plan prehrane je, izmijenila jer joj teško pada jesti pet puta dnevno.

  • +2
Barbara Kolar Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX