ZASLUŽENI ODMOR

Barbara Kolar ne krije koliko uživa u SAD-u i nastavlja nizati sjajne ljetne stajlinge

13.06.2022 u 09:40

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica i novinarka Barbara Kolar prije nekoliko dana otputovala je na Floridu s kolegama novinarima i turističkim djelatnicima. U pauzama od poslovnih zadataka Barbara uživa u razgledavanju, ali i niže sjajne stajlinge

Nakon nekoliko dana provedenih u Orlandu na Floridi, gdje se održavao najveći Američki sajam turizma, Barbara Kolar posjetila je Miami s društvom.

U Miamiju zasluženo uživa nakon brojnih odrađenih projekata na HRT-u te si je dala oduška. Posjetila je sve važne dijelove sunčanog velegrada, a neugodno se iznenadila kada je željela obići Versaceovu vilu, u kojoj se baš te večeri održavao privatni tulum.

'Kad ja odlučim ući, zatvoreno je za privatni party na koji su me zaboravili pozvati', našalila se simpatična voditeljica, a za Instagram je pozirala ispred ograde ogromne vile u suknji s uzorkom leoparda.

Nešto jednostavniji, a vrlo efektan ljetni stajling pokazala je tijekom dana, kada je razgledavala umjetničko središte Miamija. Tada je odabrala ležernu bijelu midi haljinu i udobne natikače, uz šešir te sunčane naočale.

S društvom s kojim putuje Barbara je posjetila i Nacionalni park Everglades, u kojem je imala blizak susret sa zmijama i krokodilima.