UGODNO S KORISNIM

Barbara Kolar odletjela na Floridu, evo s kime tamo uživa

07.06.2022 u 18:45

Bionic
Reading

Nakon odrađene još jedne sezone emisije 'Kod nas doma' koja će s novim emitiranjem krenuti ponovno na jesen, voditeljica Barbara Kolar priuštila si je putovanje iz snova

Jedno od zaštitnih lica HRT-a, voditeljica i novinarka Barbara Kolar trenutno odmara na Floridi. Na drugi kraj svijeta uputila se nakon što je uspješno odradila još jednu epizodu lifestyle emisije 'Kod nas doma' koju vodi s kolegicom Ivom Šulentić.

Poznata plavuša do nedavno je radila i na projektu 'Zvijezde pjevaju' koji je svake subote emitiran uživo, a nakon brojnih radnih vikenda zbog kojih nije dugo uspjela na odmor, Barbara je sada zasluženo otputovala na destinaciju iz snova.

Zapravo, Barbara je spojila ugodno s korisnim, te otputovala na sajam na kojem se SAD predstavlja svijetu te okuplja izlagače, agencije i novinare.

Uz nekoliko kolega koji se predstavljaju kao hrvatska delegacija, privatnim je zrakoplovom stigla i do Key Westa i to nakon malih komplikacija.

Naime, putnicima je prvo otkazan let zbog lošeg vremena ali na koncu su uspjeli doći do Orlanda odakle lijepa plavuša objavljuje fotografije.

Društvo dane provodi na sajmu, a večeri u razgledu grada te im ne smetaju ni visoke temperature koje vladaju u ovo doba godine na samom jugu SAD-a.