VODITELJICA

Barbara Kolar javlja se s Floride, a jedna stvar tamo ju je posebno iznenadila

09.06.2022 u 14:53

Bionic
Reading

Barbara Kolar prije nekoliko je dana spakirala kofere te se zaputila preko oceana. Uspjela je spojiti ugodno s korisnim te odletjela na najveći turistički sajam SAD-a odakle se redovito javlja putem društvenih mreža

Novinarka i voditeljica Barbara Kolar uživa na Floridi, gdje je uz kolege i prijatelje otputovala prije nekoliko dana. Uživa u Orlandu, gdje se ove godine održava najveći turistički sajam, na kojem se SAD predstavlja svijetu te okuplja izlagače, agencije i novinare.

Priliku da vidi sve što se predstavlja nije propustila ni poznata plavuša, koja svakodnevno otkrije nešto novo u životopisnom Orlandu. Iako Floridu zovu sunčanom državom, Barbara je putem svog Instagram profila otkrila da nije baš tako, te se požalila da je vrijeme zaista nepredvidivo i jako promjenjivo.

'Malo sunce, malo kiŠa… pa tako 10 puta dnevno. Vrijeme na Floridi', napisala je Kolar ispod svoje posljednje objave. Na njoj voditeljica nosi sunčane naočale iako je oko nje oblačno, ali iskusna Barbara zna da se iza oblaka uskoro pojavi sunce.

Inače, Barbara s društvom dane provodi na sajmu, a večeri u razgledu grada te im ne smetaju ni visoke temperature koje vladaju u ovo doba godine na samom jugu SAD-a.

Pa se tako organizirano uputila i u Universal Studios, tematski park u kojem ju je zadivila preslika dvorca Hogwarts iz filmova o Harryju Potteru.

  • +6
Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Facebook / Zvijezde pjevaju