FAVORIT za eurosong

Baby Lasagna o nastupu na Dori: 'Kamera će uvijek imati nešto za snimiti, neće biti dosadno'

22.02.2024 u 11:39

Bionic
Reading

Samozatajnom Umažaninu život se promijenio preko noći i lansirao ga među najtraženija lica domaće glazbene scene nakon što je dobio priliku za nastup na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije. Baby Lasagna pravog imena Marko Purišić s pjesmom 'Rim Tim Tagi Dim' nastupa u drugoj polufinalnoj večeri. U petak nastupa kao sedmi izvođač po redu

Kad je Baby Lasagna objavio video-spot za 'Rim Tim Tagi Dim', Hrvatska se sa sedmog vinula na treće mjesto eurovizijskih kladionica. Nastup na Dori neće mu biti prvi put.

Nastupao je na Dori s grupom Mantra, ali tada je, kaže, bio jedan od njih četiri i 'bio je nekako u sjeni pa se mogao 'skrivati', na njemu nije bilo toliko odgovornosti koliko je ima sada. Tada je bilo poptuno drugačije budući je 'sada sve eksplodiralo'.

Izvor: Društvene mreže

Nije bio plan ići na Doru, a pjesma 'Rim Tim Tagi Dim' čak nije bila ni kao singlna albumu. Prijatelj ga je nagovorio da se prijavi, a nije vjerovao da će upasti. Mislio je da će to biti jedna od onih stvari 'kao kad se šalje životopis na posao, pa ih se pošalje na 30 adresa i nikada ne dobiješ odgovor'. Kao je 'upao' kao rezerva, to mu je već bio šok.

Kad jednom prođe Dora i krene graditi karijeru, najavio je da će biti 'jedan od onih glazbenika koji nisu puno na sceni'. Potrudit će se 'biti jedan od onih glazbenika o kojima se zna puno, koji skrivaju svoj život i nisu često u javnosti, te ne daju intervjue'. Zna da je 'sada potrebno njegovo medijsko istupanje i da se mora predstaviti i nije mu toliko muka'. Ali, jednom kad se sve to pokrene, 'povući će se i neće dati 30 intervjua u tri tjedna'.

'Mogu vam reći da će biti jako toplo i vatreno. Kombinirat ćemo 'darkerski' i folklorni stil. Kamera će uvijek imati nešto za snimiti, neće biti dosadno', poručio je za HRT.hr. Priznao je da je, kad je sve oko Dore počelo, 'bio jako uplašen kako će se organizirati show, na što će to sve sličiti, tko će mu pomoći i da ga je bilo strah kako će sve to ispasti, ali sada je vrlo uzbuđen i doslovno jedva čeka da pokaže sve na pozornici, osobio onima koji su sumnjali u njega.