fanovi mu 'ne zamjeraju'

Baby Lasagna ispričao se zbog svoje 'impulzivnosti': 'Uvrijedio sam mnoge Balkance...'

02.04.2024 u 16:40

Bionic
Reading

Od kad je pobjedio na Dori prati se svaki korak našeg ovogodišnjeg predstavnika za Eurosong, a broj njegovih obožavatelja raste iz dana u dan. Vjerovali ili ne, ispričao se zbog već povrća i nasmijao one koji su zavirili na njegov TikTok

Baby Lasagna iskoristio je prvi travnja kako bi se našalio s obožavateljima objavivši video s 'isprikom'.

'Pozdrav svima, ovaj video je dugoočekivan. Mislim da je došlo vrijeme da se oglasim o problemu... Mislio sam da će to nestati samo od sebe, ali čini se da se samo pojačava... Dakle, jučer, zbog neobazrivosti i impulzivnosti, uvrijedio sam mnoge Balkance. Jučer, dok sam snimao video za TikTok, za povrće sam rekao da je poriluk, a zapravo je bio mladi luk...', objasnio je.

'Želim iskoristiti ovu priliku da se ispričam svima koje sam uvrijedio svojim manjkom znanja o povrću. Pokušat ću, trudit ću se, da budem bolji', poručio je. Njegov simpatični video na kojem s tužnim izrazom lica uz laganu glazbu govori, zabavio je mnoge.

'Prihvaćamo ispriku. Samo se sjeti sljedeći put istražiti svoje povrće, 'Dok god učiš iz toga, oprošteno ti je', među ostalim su mu poručili fanovi. Inače, Umažanin se od ponedjeljka poslijepodne nalazi se na drugom mjestu favorita za osvajanje Eurosonga.

na putu za Malmö

Baby Lasagna pokazao kako se priprema za Euroviziju: Svašta se može očekivati

Pogledaj galeriju