vječno zabavna

Pamtite li je ovakvu? Maja Šuput ispričala anegdotu vezanu uz početak njezine karijere

15.03.2024 u 15:02

Bionic
Reading

Znamo je kao pjevačicu, voditeljicu, uspješnu podzetnicu, a imala je ulogu i u mjuziklu 'Footloose'. Sada, priznaje kraljica svadbi, čeka svoju sljedeću ulogu

Maja Šuput je otkrila da joj je 'gluma uvijek bila neostvareni dio u karijeri, ali da 'kad si pjevač stalno nešto glumataš pred kamerom pa je to prirodno i normalno'.

Nedavno je, nakon tri godine pauze objavila je novi videospot za pjesmu 'James Bond' u kojem je isfurala look ala Marylin Monroe pa je rekla da je 'kao pjevačica više Merlinka, a u nekom poslovnom svijetu James Bond'.

Već dugo godina njezin je zaštitni znak plava kosa, a prisjetila se kako je na početku karijere bila crvenokosa. 'To je kao bilo slatko i jednom sam, samo jednom se ofarbala u smeđe i sjećam se došla sam na svirku i da je čovjek rekao mojoj menadžerici da on nije platio smeđu pjevačicu! Nikad neću zaboravit! Momentalno sam se ofarbala nazad, ne to nije to. Ne bumo se kruha najeli s ovom smeđom kosom. A i gledala sam slike s tog nastupa...'Kaj je ovo, koja je ova smeđa fleka!', nije, ne. Plavo!', ispričala je pjevačica za IN Magazin.

Maja se otisnula se na novo putovanje. Bloomov rođendan proslavit će u Dubaiju odakle se danas javila objavom na Instagramu. 'Jedan ćemo sad slavit na putu, bit će tako kako sam si ja to izorganizirala, a onda će sa svojim frendićima imati veliku proslavu kad se vratimo s puta, to sam isto organizirala. To sve stigneš organizirat kad si majka: 100 torti, 200 ljudi, 500 pozivnica. A šta će roditelji? Pa onda i roditelji i tako', objasnila je.