koji luksuz

Morate vidjeti kakav ormar ima Maja Šuput, mogle bi joj pozavidjeti holivudske dive

29.02.2024 u 15:18

Bionic
Reading

'Kraljica svadbi' i uspješna poduzetnica redovito privlači pozornost svojim objavama na društvenim mrežama. Njima je sada pridodala još jednu koja je prava poslastica za njezine pratitelje. Pozirala je s svom velikom ormaru

Maja Šuput apsolutno nikad ne daje detaljan uvid u svoj stan, no s jednim dijelom se voli pohvaliti. Naime, pjevačica je jedna od onih sretnica koja ima 'walk in' ormar poput najvećih svjetskih zvijezda.

Njezin ormar podsjeća na onaj Carrie Bradshaw, glavne junakinje hit serije 'Sex i grad'. Na fotografijama oko Maje mogu se vidjeti uredno složene cipele i čizme od kojih svaka ima svoju policu, koferi, a gomila nakita nalazi se na stolu na sredini.

Na Instagram je u više navrata (ovaj ormar joj je novi budući da je prethodni bio s bijelim policama i namještajem), pokazala upečatljive haljine, kao i skupocjene modne dodatke kojih je prikupila tijekom dugogodišnje karijere

Međutim, Maja je poznata i kao žena velikog srca koja često poklanja vlastitu odjeću i haljine nošene samo jednom na nastupima i tako rezveselila brojne obožavateljice diljem Hrvatske, a daruje i odjeću svog sina Blooma.

KONCERT U HERCEGOVCU

Pogledajte kakvu je kreaciju Maja Šuput odabrala za nastup na Danima krumpira

Pogledaj galeriju