FANOVI IZNENAĐENI

Ariana Grande sve je šokirala iznenadnim zarukama

12.06.2018 u 12:38

Bionic
Reading

Američka pop pjevačica Ariana Grande zaručila se za glumca i komičara Petea Davidsona, a vijest je jako iznenadila sve fanove budući da je par u vezi tek nekoliko tjedana

Prije nešto manje od mjesec dana američki su tabloidi proširili vijest kako je pop pjevačica Ariana Grande u vezi s glumcem Peteom Davisonom, a sada se doznalo da se par već i zaručio.

Vijest o zarukama proširila se poput munje, a sve se doznalo putem društvenih mreža, a onda su se javili i izvori bliski paru te potvrdili ovu priču.

'Zaruke su se tek dogodile. Oni su dvoje ljudi koji su ljubav pronašli vrlo brzo i usrećuju jedno drugoga. Tema zaruka došla je sama po sebi prije nekoliko dana i nemaju što skrivati', rekao je neimenovani izvor za magazin People.

i thought u into my life 💭 woah ! look at my mind 💡⚡️🙈

Objavu dijeli Ariana Grande (@arianagrande)

24-godišnja pjevačica navodno je jako sretna i ispunjena, a iste osjećaje dijeli i mladi komičar koji je javnosti poznatiji po svojim nastupima u Saturday Night Live emisiji.

  • +7
Ariana Grande Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Na Arianinoj ruci tijekom njezina posljednjeg pojavljivanja u javnosti mogao se zamijetiti i veliki dijamantni prsten koji potvrđuje cijelu priču.