LIJEPA GESTA

Ariana Grande postala počasna građanka Manchestera

12.07.2017 u 19:09

Bionic
Reading

Mlada pjevačica Ariana Grande imala je srce na pravom mjestu u pravo vrijeme i Manchester joj je za to zahvalio

Nakon stravičnog bombaškog napada 22. lipnja, 2017., koji se dogodio u Mančesterskoj Areni poslije koncerta Ariane Grande, pjevačica je dala riječ kako nigdje neće ponovo pjevati dok ponovo ne nastupi u Manchesteru, te je zatim pomogla fond 'We Love Manchester' i na kraju, 4. lipnja, sudjelovala u pobjedonosnom koncertu 'One Love Manchester' uz Katy Perry, Pharrella Williamsa, te druge zvijezde.

Za njen trud i stav, Gradsko vijeće Manchestera odlučilo je 24-godišnjoj Ariani Grande dati počasni status građanke Manchestera. Ta počast mladoj je pjevačici dodijeljena jednoglasno, a ona je prva koja će je primiti.

Na skupštini gradskog vijeća odlučeno je kako će se posebna počast također odati i svima koji su tog kobnog dana sudjelovali u spašavanju i pomaganju žrtvama.

Ariana Grande je također posjetila i ozlijeđene obožavatelje u Kraljevskoj mančesterskoj bolnici za djecu.

Sjednica gradskog vijeća na kojoj je donesena odluka o odavanju počasti svima koji su pomagali nakon bombaškog napada završila je pjesmom 'Don't Look Back in Anger' grupe Oasis, te zajedničkoj molitvi predstavnika svih denominacija.

Autor: YouTube