HUMANITARNI KONCERT

Ariana Grande ganula obožavatelje, a jedan detalj mnogima nije promaknuo

05.06.2017 u 13:25

Bionic
Reading

Unatoč napadu u Londonu, američka pjevačica Ariana Grande održala je u subotu veliki humanitarni koncert za žrtve napada u Manchesteru, na kojem su joj se pridružile brojne kolege, ali i njezin dečko Mac Miller. No javnosti nije promaknuo dijamantni prsten na njezinoj ruci pa se mnogi pitaju je li pjevačica zaručena

Nakon što je prije dva tjedna svijet šokirao stravičan samoubilački napad poslije koncerta Ariane Grande u Manchesteru, kada je stradalo 22 ljudi, a 116 ozlijeđeno, hrabra je pjevačica odlučila održati humanitarni koncert za sve žrtve napada.

 Humanitarnom koncertu pridružila su se mnoga zvučna imena, poput Justina Biebera, Katy Perry i skupine Coldplay. 

Ariana Grande otpjevala je 'Somewhere Over the Rainbow' u Manchesteru Autor: Youtube

A post shared by MTV Srbija (@mtv_srbija) on

Između ostalih, na velikoj pozornici stadiona Emirates 23-godišnjakinji se u jednom trenutku pridružio i njezin dečko, također pjevač Mac Miller, s kojim je u vezi već četiri godine i koji joj je bio najveća podrška u teškim trenucima nakon napada.

'Ari je shrvana. Nakon incidenta ne može spavati i stalno ima noćne more. Mac je ne ostavlja samu, pomaže joj kad je uhvate napadaji straha. Nikad nisu bili bliži i ona ne zna kako bi to sve preživjela da nema njega', rekao je tada za jedan strani portal izvor blizak paru.

Iako su uvijek djelovali kao skladan par, ova ih je tragedija iznimno zbližila, a mnogi zbog jednog detalja uočenog tijekom subotnjeg nastupa već šuškaju i o zarukama.

"this pool is haunted" "ok"

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Naime na lijevoj Arianinoj ruci zabljesnuo je prsten nalik zaručničkom pa su fanovi iz cijelog svijeta odmah preplavili društvene mreže raznim komentarima i čestitkama.

Ovo nije prvi put da pjevačica i njezin 25-godišnji izabranik zajedno nastupaju. Budući da oboje dijele strast za glazbom, to njihovu vezu čini još posebnijom. Tako joj se tijekom njezine posljednje turneje Mac pridružio na pozornici te su oduševili javnost izvedbom pjesme 'The Way'.

Ariana Grande i Mac Miller Autor: Youtube

Nastupe uglavnom završe poljupcem i zagrljajem, a tako je bilo i protekle subote, kada nitko od prisutnih nije krio emocije.  O navodnim zarukama par se još nije oglasio, ali vjerujemo da ne želi privatnim stvarima zasjeniti ovaj humanitarni koncert održan u čast svim žrtvama napada.