OMILJENA VODITELJICA

Antonija Blaće sve je nasmijala ovom simpatičnom objavom na Instagramu

18.04.2020 u 08:50

Bionic
Reading

Voditeljica Antonija Blaće ima veliku vojsku obožavatelja na Instagramu koje redovito uveseljava svojim objavama krateći tako dane u izolaciji

Simpatična Šibenčanka sa zagrebačkom adresom postavila je na Instagram simpatičnu fotografiju iz auta u društvu svoga supruga Hrvoja Brlečića.

Ova je fotografija popularnog bračnog para u casual izdanjima svima izmamila osmijeh na lica budući da su oboje bili u casual izdanju, a Antonija je osim žute bundice i kape, nosila i masku.

'Kaže Hrvoje da izgledamo k'o par koji je dobio milijune na lotu, al' su sve spi*kali na gluposti pa im je sad ostalo nešto sitno skuplje robice, a nemaju dinara u džepu .... Da bar'', napisala je Tonka ispod fotografije koja je izazvala brojne komentare.

'E i vi ste hipsteri', 'Tonka, prošao je fašnik', 'Što će vam kape', nije nedostajalo komentara na Antonijinom Instagram profilu.

  • +5
Antonija Blaće Izvor: Pixsell / Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Inače, u jednoj je ranijoj objavi popularna voditeljica otkrila kako je tijekom izolacija shvatila da nije ekstrovert.

'Tijekom ove naše apokalipse shvatila sam da sam podjednako seosko kao i gradsko dijete. Također shvatih da nisam ekstrovert nego visokofunkcionalan introvert. Ima li kakvih spoznaja kod vas? Da ne izađemo iz ovog baš bez ikakvih saznanja', zapitala je svoje pratitelje Antonija koja će u lipnju ove godine proslaviti petu godišnjicu braka s Hrvojem.

Par se vjenčao u crkvi Sv. Marka na Gornjem gradu nakon dugogodišnje veze. Zaručili su se još 2009. u Beogradu, dok je Antonija vodila regionalni 'Big Brother'.