NASTALO JE LUDILO

Anna Wintour izazvala kaos na njujorškom Tjednu mode

19.09.2023 u 11:49

Bionic
Reading

Alfa i omega modnog svijeta, najpoznatija urednica na svijetu, jedna i jedina Anna Wintour zbog svog je putovanja u London, na događanje Vogue World, napravila pravu pomutnju među slavnim dizajnerima koji su svoje kreacije predstavljali u New Yorku

Prema pisanju Page Sixa, šefica Voguea i strah i trepet modne scene, Anna Wintour, ove je godine napravila pravi kaos odlučivši otputovati u London prije samog početka Tjedna mode u New Yorku.

Njezina odluka da ne sačeka i ne pogleda iz prvog reda najnovije trendove koje su u New Yorku predstavila najveća dizajnerska imena, natjerala je dizajnere da ubrzaju sve i naprave svoje kolekcije prije Tjedna mode, a sve kako bi ih Anna Wintour mogla osobno pogledati prije puta u London.

  • +5
Anna Wintour Izvor: Profimedia / Autor: YUI MOK / PA IMAGES / GOFFPHOTOS.COM / GOFF PHOTOS / PROFIMEDIA

Njujorški tjedan mode započeo je u srijedu, a Anna Wintour napustila je New York vikend prije. Kako su otkrili dobro upućeni izvori, dizajneri su se morali dobro namučiti kako bi stigli završiti svoje kolekcije prije termina, da na privatnoj reviji sve pokažu Wintour. Sve to izazvalo je stres među njima, ali i pravi kaos na Tjednu mode.

VIDJETI I BITI VIĐEN

Slavne face pohrlile na tribine; evo tko je sve bio na US Openu

Pogledaj galeriju

I dok su u New Yorku u prvim redovima, primjerice na reviji Michaela Korsa, umjesto Wintour sjedili Halle Berry, Blake Lively i Ariana DeBose, ona je sa svojim zaštitnim znakom, sunčanim naočalama, pratila modna zbivanja u engleskoj prijestolnici.