amsterdamska avantura

Anja Alavanja Romac u društvu svjetski poznate modne urednice

30.10.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Lijepa voditeljica iskoristila je vikend da sa suprugom Željkom Romcem nekoliko dana uživa u nizozemskoj prijestolnici. Na romantično putovanje par se uputio prvi put nakon šest godina braka i bez djece, petipolgodišnjeg Jakova i dvogodišnjeg Ivora. Ondje su među ostalim uživali u šetnjama, noćnom životu i razgledavajući kulturne znamenitosti. U jednom od muzeja Anja Alavanja Romac vidjela je Anne Wintour, slavnu urednicu američkog Voguea

'Anka i ja u prvom redu. I nije nam nešto revija’, duhovito je napisala voditeljica ispod fotografije na kojoj pozira u društvu voštane figure s kojom je snimila selfie, a u opisu fotografije se našalila kako se nalaze na njujorškom tjednu mode. Anju Alavanju Romac fotografirao je suprug Željko, gitarist, agronom i magistar ekonomije.

'Bilo je to maturalno i bračno putovanje u jednom, a nisam ni sanjala koliko je Amsterdam zabavan i kul. Vedar duh osjeća se u zraku, svi su dobre volje i baš smo uživali. Stigli smo uskladiti posjete muzejima i izlaske, napunili dušu i vratili se puni dojmova', ispričala je za tportal lijepa voditeljica.

Anka i ja u prvom redu. I nije nam nešto revija...#annawintour #fashionshow #firstrow #bestfriends

A post shared by Anja Alavanja Romac (@anja_alavanjar) on

  • +5
Anja Alavanja Romac Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL