VESELA OBITELJ

Anita Dujić pokazala kakav joj je simpatičan nestašluk priredila njezina kćerkica Lily

27.10.2020 u 10:47

Bionic
Reading

Mnoga djeca imaju umjetničke sklonosti, a posebno su im za šaranje i crtanje primamljivi zidovi. Osobito ako ih nitko ne gleda. Nekadašnji model, dekoraterka setova i dizajnerica nakita doživjela je takvu situaciju sa svojom 1,5-godišnjom mezimicom

Otkako je bivša manekenka na svijet je donijela djevojčicu Lily rado sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama dijeli obiteljske trenutke. Dok njezin životni partner Duncan Broadfoot radi u inozemstvu, Anita Dujić se sama odlično snalazi u majčinstvu. Na Instagram storyju objavila je više fotografija najnovije 'crtice' sa svojom djevojčicom koje je popratila riječima: 'Ja imam vilu doma. Koja obožava crtati. A kad mama ne gleda, crta i po zidu'.

Svojevremeno je Anita izjavila da je majčinstvo teško, izazovno, iscrpljujuće, ali i izuzetno nagrađujuće. Svaki dan nauči nešto novo, a kada pomisli da sve drži pod kontrolom, tada sve ode u krivom smjeru ili dođe nova faza pa mora opet ispočetka, rekla je.

Inače, toj 36-godišnjakinji je listopad obilježen posebnim datumima i prigodnim slavljima. Naime, prvo je proslavila rođendan, a onda su ona i njezin dragi, škotski menadžer filmskih lokacija, proslavili treću godišnjicu vezu. Godišnjicu su proslavili večerom u Splitu, dok su baka i djed čuvali njihovu curicu. Izjavila je da je najljepši poklon koji može dobiti je onaj osjećaj koji joj njezin partner poklanja svaki dan, a to je da je čini sretnom ženom.