britanski reper

Angelina Jolie ima novu ljubav? Evo s kim je provela večer u Milanu i romantično putovanje

30.12.2023 u 09:48

  • +4

Angelina Jolie i reper Akala

Izvor: Profimedia / Autor: Vincenzo Aloisi/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Nagrađivani britanski reper Akala s Angelinom Jolie u svibnju je posjetio Jamajku, nakon čega je par bio skriven od očiju javnosti. Sada su uočeni na romantičnoj večeri

Glumica Angelina Jolie godinama je uživala u samačkom životu, no čini se da je spremna za novo poglavlje i početak ljubavne priče. Naime, slavnu ljepoticu u posljednje vrijeme sve češće imamo prilike vidjeti u društvu repera Akale.

Kingsley James McLean Daley prema svemu sudeći osvojio je Jolie, koja je s njime i nedavno viđena u Milanu gdje je provela ugodnu večer u luksuznom restoranu.

Nakon što su završili s jelom, par se zajedno uputio u hotel, čime su samo potvrdili glasine o ljubavnoj vezi, koje su započele u svibnju kada su otputovali na romantično poutovanje na Jamajku.

I za ovu prigodu Jolie je ostala vjerna svom modnom minimalizmu i crnoj boji te je nosila dugačak kaput obogaćen zlatnim gumbićima te usklađen s kontrastnom bijelom torbicom.

  • +3
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: TERMA,SL / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Akala je inače popularni britanski pjevač i dobitnik prestižnih nagrada BATA i MOBO, a ostvario je karijeru i kao pisac.

Ako je vjerovati glasinama, bila bi ovo prva ozbiljnija veza za Jolie koja je sama od razvoda Bradom Pittom 2016. godine. S njime je bila u vezi od 2002., a odluka o raskidu uslijedila je samo dvije godine nakon romantičnog vjenčanja u Francuskoj.

POPUT BENJAMINA BUTTONA

Tko bi mu dao 60? Pogledajte kako se Brad Pitt mijenjao kroz godine

Pogledaj galeriju