dobar izbor

Ako itko zna pronaći prekrasan kaput to je Angelina Jolie, a ovom modelu iz Zare ni ona ne bi odoljela

29.12.2023 u 11:15

Bionic
Reading

Slavna glumica Angeline Jolie provela je dan u kupovini u New Yorku sa kćeri Zaharom i sinom Paxom, a njezin stajling mnogima može poslužiti kao sjajan shopping inspiracija

Modni uzori i dame čijem stilu se divimo jako dobro znaju da je garderoba s bezvremenskim osnovnim stvarima jamstvo za besprijekoran stil i stvaranje bezbrojnih odjevnih kombinacija koje baš uvijek funkcioniraju. A ako netko tko ima u malom prstu, onda je to Angelina Jolie. Njezina garderoba ispunjena je vječnim klasicima i bezvremenskim komadima koji uspješno odolijevaju trendovima.

U njezinom ormaru prevladavaju monokromatske, bazne boje, poput bijele, crne, sive i bež, a osnovu stila bazira na elegantnim hlačama širokih nogavica, jednostavnim topovima, sofisticiranim puloverima i vječnim, dugim kaputima koji su nosivi na baš sve. Nema sumnje, Angelina je prava kraljica istinske capsule garderobe, a dokazala je to i kada se pojavila na ulicama New Yorka u pratnji svoje djece, kćeri Zahare i sina Paxa.

Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ispod dugog kaputa crne boje nazirala se kombinacija uskog topa i hlača lepršavih nogavica, upotpunjena crnim čizmama visoke blok pete i prepoznatljive torbice brenda Saint Laurent.

Ovaj 'look' izrazito je sofisticiran, prikladan za izlazak s prijateljima ili čak za odlazak u ured, a vrlo ga je lako i rekreirati. Naime, crni kaput predstavlja basic komad u ormaru, jedan od onih odjevnih komada koji se nosi godinama, a ako odaberete model klasičnijeg kroja lišen upečatljivih detalja, lako ćete ga nositi godinama, uz sve iz ormara i u brojnim prigodama.

  • +3
Zara kaput Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Popularni high street brend Zara na svojim policama skriva klasični crni štofeni kaput, idealan za rekreiranje Angelininog stil u 'low cost' varijanti. Naime, otvoreni kaput od debele tkanine, s preklopnim ovratnikom i dugim rukavima te bočnim džepovima predstavlja ultimativni klasik nosiv iznova i iznova. Odlično će se snaći u ležernim i elegantnim stajlinzima, a s cijenom od 29,95 eura predstavlja zgodan sezonski ulov.

  • +11
Crni kaputi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo