PSIHOLOZI ZABRINUTI

'Anđu i Tonyja treba isključiti iz showa'

19.04.2010 u 07:06

Bionic
Reading

Profesorica Krizmanić ponašanje ocjenjivačke komisije showa 'Hrvatska traži zvijezdu' ocjenjuje kao neukusno, uvredljivo i neprimjereno

'Pozlit će mi! Ovo je strašno! Nestalo je dobrog odgoja, svakom se može kazati baš sve, a za izrečeno nema nikakvih posljedica', kazala je psihologinja Mirjana Krizmanić za Jutarnji list komentirajući najnovije ispade ocjenjivačke komisije u emisiji 'Hrvatska traži zvijezdu'.

Smatra da je nedopustivo to što je Cetinski 19-godišnjeg natjecatelja u izravnom televizijskom prijenosu upozorio da za njega, uz žensku, glasa i muška publika te ga upitao je li 'straight'. Odvratnom ocjenjuje Tonyjevu poruku Anđi Marić: 'Skini mi se s kursa', kao i Anđin odgovor - podizanje dlana i pokazivanje kažiprsta Tonyju, prenosi Jutarnji list.

'Najgore od svega jest to da ti ljudi, Anđa Marić i Tony Cetinski, za takvo ponašanje ne snose nikakve posljedice. Netko tko se ponaša poput Cetinskog trebao bi momentalno biti isključen iz tog showa, a ljudi poput Anđe Marić više u životu ne bi smjeli kročiti na televiziju. Ali, i ovo njihovo ponašanje jest samo odraz stanja u društvu u kojem bivši ministar vanjskih poslova na televiziji kaže: 'Lažete!' Danas više nije sramota biti prost, bezobrazan, lagati i krasti. Pa zar mislite da je Cetinski sve to što je kazao rekao zato što je htio ispasti duhovit? Ne, on je želio biti frajer!' tvrdi Mirjana Krizmanić.