POHVALIO SE

Andrej Kramarić otkrio gdje sa suprugom i sinom uživa na zasluženom odmoru

04.07.2022 u 10:46

Bionic
Reading

Nakon što su krajem svibnja sa sinčićem Viktorom uživali u poznatom španjolskom ljetovalištu Palma de Mallorca, nogometaš Andrej Kramarić sada sa suprugom Miom i sinom odmara u Bosni i Hercegovini, čime se pohvalio na svom Instagram profilu

I dok Luka Modrić i Mateo Kovačić sa svojim suprugama, Vanjom i Izabel, ali i djecom - Ivanom, Emom, Sofijom i Ivanom - uživaju krstareći luksuznom jahtom po Jadranu, Andrej Kramarić odabrao je sasvim drugačiji odmor koji provodi sa suprugom Miom i njihovim sinčićem Viktorom.

Oni su, nakon što su krajem svibnja posjetili Palma de Mallorcu, ovoga puta odlučili odmor potražiti u Bosni i Hercegovini. Da se tamo nalaze, kao i da su uživali u ljepotama slapa Kravica pored Ljubuškog, pohvalio se sam nogometaš na svom Instagram profilu.

Inače, riječ je o slapu koji se nalazi na rijeci Trebižat i ima širinu od 120 metara i visinu od oko 28 metara, a kupanje u rijeci i pored slapova, nezaboravno je iskustvo za sve koji imaju dovoljno hrabrosti.

Andrej i Mia u vezi su od 2017. godine, a u ožujku prošle godine vjenčali su se u zagrebačkoj Gradskoj vijećnici, gdje je Mia otkrila i trudnički trbuščić. Nakon rođenja sina Viktora, par se u svibnju ove godine vjenčao i u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama, a tom su prilikom i krstili svog malenog nasljednika.

Mia i Andrej Kramarić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL