MEDENI MJESEC ILI?

Nakon vjenčanja Andrej Kramarić sa suprugom i sinom otputovao u toplije krajeve

29.05.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Prije dva tjedna Mia i Andrej Kramarić još su jednom potvrdili svoju ljubav, ovoga puta i pred Bogom, a tijekom crkveno vjenčanja odlučili su odraditi i obred krštenja njihovog sina Viktora. Tročlana obitelj trenutno uživa u Palma de Mallorci

Nakon što su prošle godine, prije rođenja sina Viktora, Mia i Andrej Kramarić ozakonili svoju vezu kod matičara, 15. svibnja sve su ponovili i u Crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama. Razloga za slavlje, na kojem su okupili obitelj i prijatelje, bilo je pregršt, a ovu priliku iskoristili su i za krštenje sina.

A nakon vjenčanja i kratkog boravka u Zagrebu, obitelj Kramarić pohrlila je u toplije krajeve pa trenutno uživaju u Palma de Mallorci, odakle je nogometaš objavio i zajedničke fotografije. Je li to ujedno i njihov medeni mjesec ili će na isti tek ići, za sada nije poznato.

Inače, za ljubav Andreja i lijepe Mije, koja je u to doba bila studentica veterine, javnost je doznala nakon osvajanja srebrne medalje na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Iako je povremeno na Instagramu objavljivao fotografije s njihovih zajedničkih putovanja, nije otkrivao previše detalja o svojoj lijepoj djevojci.

U ZAGREBU

[FOTO] Ljubav su potvrdili i pred Bogom: U crkvi u Remetama vjenčali se Mia i Andrej Kramarić, a krstili su i sina

Pogledaj galeriju

Svoju četverogodišnju vezu ozakonili su 31. ožujka 2021. godine u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu, do koje su se sretni mladenci dovezli s kumovima. Automobil je vozio sam Kramarić, a pred vijećnicu su stigli i najbliži članovi njihovih obitelji. Tada je nogometaš najavio kako će veliko slavlje i crkveno vjenčanje ostaviti za neke bolje dane, kada napokon završi epidemije i to se ostvarilo 15. svibnja ove godine.