NA OKUPU

Andrej Kramarić objavio obiteljsku fotografiju, pažnju ukrao neodoljivi sinčić Viktor

29.06.2022 u 08:24

Bionic
Reading

Naš nogometni reprezentativac rijetko s javnosti objavljuje privatne fotografije pa je njegova posljednja Instagram objava posebno razveselila fanove. Podijelio je djelić intime, a posebnu pažnju ukratko je 11-mjesečni sinčić Viktor

Na službenom Instagram profilu Andreja Kramarića osvanula je nova predivna objava koja je u kratkom roku uspjela oduševiti sve njegove pratitelje. Naš nogometaš iskoristio je priliku pa svijetu pokazao službenu fotografiju sa svog nedavnog vjenčanja. Tom prigodom on i supruga Mia krstili su svog sinčića Viktora.

Zgodna Zagrepčanka i naš reprezentativac pozirali su u svečanim stajlinzima, a u središtu pozornosti bio je 11-mjesečni Viktor koji je bio u maminom naručju, odjeven u preslatki bijeli kombinezončić. Lijepa mladenka s lica nije skidala svoj široki osmijeh kojim je jasno dala do znanja da pored sebe ima sve što joj je potrebno.

Podsjetimo, za ljubav Andreja i Mije domaća je javnost doznala u vrijeme svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji. Tada još studentica veterine, nedugo nakon preselila je u Njemačku svom voljenom odabraniku kako ljubav ne bi održavali na daljinu.

Svoju četverogodišnju vezu ozakonili su 31. ožujka 2021. godine u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu, kada je Mia bila trudna. U kolovozu iste godine na svijet je došao maleni nasljednik koji je sada centar njihova života.

  • +12
Crkveno vjenčanje Mije i Andreja Kramarića i krštenje sina Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL