SVE JE dobro PROŠLO

Anđelka Prpić rodila kćerkicu, a dala joj je zanimljivo ime

29.05.2023 u 12:00

Bionic
Reading

Glumica, domaćoj publici najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji 'Andrija i Anđelka' s prvim suprugom Dariom Prpićem ima već sina, a ovo joj je prvo zajedničko dijete s novim izabranikom Markom Žugićem

Srpski mediji javljaju da je Anđelka Prpić na svijet donijela djevojčicu. Navode i da je porod jedne od najpopularnijih regionalnih glumica, prošao u redu.

Blic piše da je glumica svojoj nasljednici dala ime Čarna, po ulozi u seriji 'Žene sa Dedinja' koja ju je i proslavila. Anđelka je dugo skrivala novu vezu i trudnoću, a kasnije kad se doznalo da nosi drugo dijete, često je na društvenim mrežama fanovima pokazivala prizore na kojima se mogo vidjeti koliko uživa. Moglo se vidjeti i kako su ona i Marko Žugić uredili kutak za svoju djevojčicu, koji je u sklopu njihove spavaće sobe.

  • +3
Anđelka Prpić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

Podsjetimo, Marko bio najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga za kojeg se vezala i navodna afera s domaćom starletom Avom Karabatić. Od bivšeg supruga, inače vlasnika restorana u Beogradu, Daria Prpića službeno se razvela prije dvije godine, a s njim ima sina Jakšu.