POMIRBENI RUČAK

Anđa bi Vlatku počastila mesom

24.03.2010 u 19:09

Bionic
Reading

Anđa Marić, članica 'ozloglašenog' žirija showa Hrvatska traži zvijezdu, ispričala se Vlatki Pokos i ponudila da će je odvesti na ručak ako su je njezine izjave uvrijedile

'Žene se trebaju držati skupa. Vlatka mi je izuzetno draga. Ako je uvrijeđena, pozvat ću je na ručak', kazala je Anđa za tportal.hr. Dodala je i da joj nije bila namjera ni na koji način uvrijediti je te da je posrijedi čista šala.

Na pitanje u koji restoran bi odvela Vlatku, Anđa je u sebi svojstvenom šaljivom stilu odgovorila da nije posve sigurna, ali da bi je definitivno počastila mesnim ručkom, jer je krvne grupe nula i zato preferira mesne obroke.

Do medijske prepirke među pjevačicama došlo je zbog posljednje emisije showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. Zajedno s kandidatom Ivanom Šerićem, članovi reality žirija Tony Cetinski i Anđa Marić našalili su se na Vlatkin račun. Nakon što je kandidat na kraju svog nastupa zarepao da bi otišao u manekene i završio s Pokos u vezi, uslijedile se reakcije Tonyja i Anđe koji su komentirali da je premlad i da nije dovoljno imućan.

Ipak, šala nije pala na plodno tlo i Vlatka je zaključila da Anđa ima nešto protiv nje.