64. rođendan

I dalje se vole: Ana Rucner javno čestitala rođendan bivšem suprugu

26.04.2017 u 21:43

Bionic
Reading

Iako već tri godine nisu u braku, njihova ljubav, prijateljstvo i poštovanje i dalje je jako. Ljubavnim emotikonom violončelistica je svom bivšem suprugu Vladi Kalemberu čestitala 64. rođendan

Upravo negdje u ovo vrijeme, prije tri godine violončelistica Ana Rucner i pjevač Vlado Kalember objavili su kako je njihovu braku došao kraj. No braku možda i jest, no ljubavi i prijateljstvu nije, što su već itekako dokazali. 

Tako mu je i na današnji dan, kada Vlado Kalember slavi svoj 64. rođendan, njegova bivša supruga putem svog Instagrama poželjela sve najbolje objavivši njegov novi spot.

Pjevač, rođen u Karlovcu 1953., također je nedavno otvorio profil na Instagramu, a zanimljivo je to kako on ima gotovo dvije tisuće pratitelja, a prati samo jednu jedinu osobu - svoju bivšu suprugu.

Oprosti tata , nisi se prije dobro vidio !!!

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember) on

Ispod fotografije iz djetinjstva Vlado je napisao: 'Moji mama i tata (desno) s nekim prijateljima. Onaj koji sjedi najviše sam ja, a desno do mene moja sestra u vrijeme dok je svijet bio crno-bijel.' Ana Rucner odmah je komentirala tu fotografiju napisavši: 'Vidi kako on nju drži za ruku, jako lijepa slika.'

Mamin i tatin šampion ! ❄️⛷🍀

A post shared by Vlado Kalember (@vladokalember) on

Ana Rucner i Vlado Kalember imaju sina Dariana