dugo je nismo vidjeli

Bijeg od svakodnevice: Ana Jelušić Black uživa u morskim krajevima

03.07.2022 u 22:09

Bionic
Reading

Bivša skijašica i reprezentativka nakon dugo vremena se oglasila na Instagramu i iznenadila sve one koji je prate. Ana Jelušić Black godinama živi u Švicarskoj gdje joj je trenutačno najbitniji odgoj djece - Nine i Vite, a sada se, čini se uputila na vikend bez mališana

'Prijeko potreban kratki predah od stvarnosti', opisala je Ana Jelušić Black nekoliko fotografija s odmora sa suprugom Travisom Blackom. Uživali su u delicijama, kupanju i hvatanju boje, mirisu lavande, a sve je to odlučila podijeliti sa svijetom.

Podsjetimo, par se vjenčao u rujnu 2016. godine na Trsatskoj gradini u krugu najbližih prijatelja i obitelji nakon četiri godine veze. Nakon profesionalnog bavljenja sportom bivša reprezentativka kazala je da je 100% vremena mama, a 50% radi kao konzultant za komunikacije za nekoliko sportskih organizacija.

'Ne volim kada se majčinstvo 'glamurizira' ili taj neki 'mommy martyrdom', mislim da kao roditelj možeš uživati u svojoj djeci i voljeti ih najviše na svijetu, ali isto tako se veseliti kavi popijenoj na miru ili trenutku kada ih navečer staviš spavati i s mužem možeš konačno izmijeniti više od nekoliko rečenica bez da vas netko prekida. Jedan od savjeta kojih se često sjetim je da nikada ne zaboravim da kako bi bila dobra majka moram prvenstveno biti zadovoljna osoba, onda je sve lakše i zabavnije', izjavila je ranije Ana.

  • +2
Ana Jelušić Black Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX

Rekla je kako se navikla živjeti malo na više adresa. Ljeti su više u Hrvatskoj i uživaju na moru, a zimi u Švicarskoj je puno jednostavnije redovito skijati i dok god budu mogli koliko toliko često putovati nastavit će kombinirati život između Hrvatske za koju je vezana i Švicarsku za koju ih veže suprugov posao.