uvijek atraktivna

Ana Gruica Uglešić pozira poput filmske dive: I dalje je vjerna omiljenom modnom dodatku

08.07.2020 u 14:56

Bionic
Reading

Glumica i fitness trenerica prepoznatljiva je po vitkoj liniji, ali i besprijekornim modnim kombinacijama. I dok su za njezinu dobru liniju zaslužni geni i redovito vježbanje, odjevni izričaj ove Splićanke također je nešto što možemo pripisati isključivo njenom dobrom ukusu

I najnovija fotografija je, kao i mnoge druge koje atraktivna Splićanka objavljuje na Instagramu privukla pažnju i prikupila mnoštvo lajkova. Na njoj Ana Gruica Uglešić pozira u crno bijeloj haljini oversized kroja bez rukava upečatljivog grafičkog uzorka, lepršavoj, kao stvorenoj za ljetne dane. Na glavi ima odličan saveznik protiv vrućina - turban. Bez obzira na trendove, to joj je godinama omiljeni modni dodatak.

Prije nekoliko dana isfurala je ponovo kratke hlaćice s kaubojskim čizmama. Glumica obožava čizme, a nije nepoznato kako je bajkerske, brenda Harley Davidson nosila nekoliko godina. Visoke čizme, odlično pristaju njezinim kratkim haljinama, a lijepa nekadašnja misica izgleda u njima vrlo opasno.

Glumica se trenutno sprema za premijeru predstave 'Teške ljubavi' Itala Calvina koja bi u koprodukciji HNK Split i Gradskog kazališta mladih Split, premijerno trebala biti izvedena 27. srpnja na 66. Splitskom ljetu, koje će se od 14. srpnja do 14. kolovoza održavati na nekoliko gradskih lokacija. Uz fotografiju s plaže najavila je još svojih nastupa u hvaljenoj predstavi 'Split in space'. 'Znam da ova slika nema veze s predstavama, ali ovako znam da ćete pročitati šta piše', našalila se Ana.