ZELENA JOJ PRISTAJE

Ana Gruica Uglešić objavila fotografiju iz kupaonice, komplimenti pljušte sa svih strana: 'Mama, avion si, eksplodirat će mi ekran'

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 05.07.2020 18:49
  • Objavljeno 05.07.2020 u 10:15
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL

Nakon niza fotografija u bikiniju, u kojima je pokazala da se redovito vježbanje itekako isplatilo, splitska glumica sada je komplimente dobila i na račun zelene haljine, koja joj savršeno pristaje

Zalizane kose i s upečatljivim, velikim naušnicama, splitska glumica otkrila je na svom Instagram profilu kako je spremna za večernji izlazak. Iako je u posljednje vrijeme svoje pratitelje Ana Gruica Uglešić na ovoj društvenoj mreži oduševljavala objavama u bikiniju, zahvaljujući kojima je istaknula svoje tijelo u top formi, ovoga je puta mnoštvo komplimenata dobila na račun zelene haljine.

Riječ je o haljini sa sitnim, bijelim uzorkom, spuštenih ramena i visokog proreza na lijevoj nozi, a koja se savršeno uklopila sa zelenim štiklama s potpisom hrvatskog dizajnera Ledenka, kao i bijelom torbicom Yves Saint Laurent. I dok na jednoj fotografiji pozira na ulicama Splita, druga je nastala u kupaonici gdje se, kako je napisala, skrivala.

'Divim se svakoj fotki. Onako iskreno, kao žena ženi. Prelijepa, drugačija i posebna u svakom pogledu. Respect', 'Mama avion si, eksplodirat će mi ekran', 'Puka mi je ekran', samo su neki od komplimenata, na kojima je Ana Gruica Uglešić zahvalila emotikonima.