POVRATAK U TOP FORMU

Ana Gruica Uglešić ne odustaje od vježbanja: Nakon šest mjeseci pauze vratila se u teretanu

19.06.2020 u 19:10

Bionic
Reading

Već godinama splitska glumica naporno trenira kako bi joj tijelo bilo u top formi, ali i kako bi se dobro osjećala. Da se trud itekako isplatio vidljivo je po fotografijama koje rado dijeli na svom Instagram profilu, a kako će tek izgledati nakon nove runde žestokih treninga, ostaje nam vidjeti

Odjevena u kratke sportske hlačice i topić, sve maskirnog uzorka, sa slušalicama na ušima, splitska glumica Ana Gruica Uglešić slikala se ispred ogledala teretane u kojoj odrađuje naporne treninge. I dok mnogi zabušavaju s vježbanjima, te većinom počinju s brzinskim treninzima nakon Nove godine da bi do ljeta došli u formu, Ani je vježbanje sastavni dio života.

Ipak, kako je otkrila ispod fotografije, ovo joj je prvi tjedan treniranja nakon dugih šest mjeseci pauze, točnije četvrti dan treninga.

Trbušnjaci su i dalje zavidni, kao i mišići na njezinim nogama, na kojima joj odavno zavide, a ona s pravom koristi odjeću u kojoj se pojavljuje kako bi dodatno istaknula sve ono na čemu je godinama mukotrpno radila.

Ispod objavljene fotografije ubrzo su se krenuli nizati emotikoni srca i vatre, baš kao i ispod većine njezinih objava.