velika ljubav

Ana Gruica Uglešić i njezin suprug zaljubljeni su kao prvog dana, a sad imaju nešto identično što će zauvijek nositi na svojoj koži

26.08.2021 u 09:45

Bionic
Reading

Mnogima je poznato kako je uspješna glumica i instruktorica fitnesa velika obožavateljica tetovaža što nikad nije skrivala u svojim medijskim istupima. Sve njezine tetovaže imaju svoju priču no nikad nije voljela pričati o tome što nosi na tijelu jer to smatra dijelom svoje intime

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj pozira u crnom bikiniju, a pogled sa savršenog tijela poznate Splićanke skrenula je tetovaža dječaka koji u ruci drži balone koji ga podižu u zrak. Ana Gruica Uglešić ima ih jedanaest i tetovira se cijeli život.

Jedna od njih je i ista kakvu ima i njezin suprug Boran Uglešić s kojim je prije nekoliko dana proslavila treću godišnjicu braka, a na kojeg je očito prenijela svoju ljubav prema ctrežima na tijelu. Fotografiju zajedničke tetovaže pokazala je na profilu društvenih mreža. Riječ je o kemijskoj formuli ljubavi. Nataša Janjić Medančić je simpatično kometirala kako je mislila da će pasti tetovaža s imenom 'Ana'.

'Što sam starija, to sve više shvaćam da, ako čovjek 'pametno' stari, onda je to najljepša stvar koja ti se može dogoditi. Osjećam se odlično, jako sam sretna i nadam se da će mi i četrdesete biti nove tridesete', ispričala je Gruica Uglešić svojedobno.