GODIŠNJICA I ROĐENDAN

Ana Gruica Uglešić otkrila kakvo je slavlje priredila za dva posebna trenutka u svom životu

24.08.2021 u 12:06

Bionic
Reading

Glumica i trenerica fitnesa nedavno se vratila s odmora u Italiji, prethodno i s Maldiva, a uživanje u suncu, moru, ljetu nastavila je na našoj obali. Na Palmižani je velikim partyjem proslavila treću godišnjicu braka sa suprugom Boranom Uglešićem, dok je njezin sin Ivan Marat, kojeg je dobila s Hrvojem Šalkovićem, obilježio šesti rođendan

Prije više dana Ana Gruica Uglešić je u jednoj od objava na Instagramu obznanila kako joj je prošla treća godišnjica braka te da su ona i suprug, ugledni splitski psihijatar uz to vezali i skupa proslavili šesti rođendan njenog sina.

Detalje s dvostruke proslave objavila je na Instagramu, uz hashtag 'ono bitno', a onda je ipak odlučila s pratiteljima podijeliti kako je izgledalo na samom tulumu u restoranu.

I dok su njezini i Boranovi prijatelji i ostatak obitelji feštali u jednom dijelu restorana, u drugome je iznajmila napuhanac s likom Spidermana u kojem su se zabavljali Maratovi prijatelji i djeca Aninih prijateljica. Glumica i trenerica fitnesa nije skidala osmijeh s lica, a snimila je kako joj sin puše u svjećice na torti, pozira sa svekrvom i kako raskošno je izgledao stol s uzvanicima, među kojima je bio i njezin bivši partner, Maratov otac Hrvoje Šalković, s kojim je ostala u dobrim odnosima.