ODMOR U ITALIJI TRAJE

Fotografija Ane Gruice Uglešić u bikiniju otkrila zanimljivu tetovažu na njezinom tijelu

09.08.2021 u 12:17

Bionic
Reading

U crnom bikiniju po uzoru na hit modele iz 90-ih, Ana Gruica Uglešić snimila je selfie na godišnjem odmoru, kojeg sa suprugom Boranom Uglešićem provodi van granice Lijepe naše, točnije u Italiji. Trenutno se nalaze u Južnom Tirolu i u pravom smislu riječi - uživaju

'(S)provodimo vrijeme zajedno', napisala je pored crno-bijele fotografije objavljene na Instagram profilu glumica Ana Gruica Uglešić, koja godišnji odmor sa suprugom, uglednim psihijatrom Boranom Uglešićem trenutno provodi u Italiji.

Selfie Ane Gruice Uglešić, na kojem pozira u crnom bikiniju po uzoru na hit modele iz 90-ih, pokazao je da se njezin dugogodišnji trud, koji uključuje redovito i naporno vježbanje u teretani, itekako isplatio, jer su svi mišići na njezinom tijelu savršeno izdefinirani, a posebice trbušnjaci.

A osim dobre linije, Ana Gruica Uglešić sada je otkrila zanimljivu tetovažu smještenu na desnoj strani rebara, ispod ruke. Riječ je o tetovaži dječaka koji u ruci drži mnoštvo balona i s njima 'leti'. Inače, splitska je glumica zaljubljenica upravo u trajne crteže po tijelu, kojih ima nekoliko.

Ana Gruica Uglešić Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL