snalažljiva mama

Ana Brdarić Boljat pokazala kako igra nogomet u štiklama i haljini

15.06.2020 u 14:45

Bionic
Reading

Novinarka i voditeljica razveselila je objavom u kojoj pokazuje kako izgleda njezina igra sa sinom Antom, dok je u sređenom izdanju. Zaštitno lice RTL-a dobilo je komplimente na račun izgleda točnije zbog dekoltirane haljine u kakvoj je nemamo priliku često vidjeti

Gledatelji je vole zbog ugodnoga glasa te zbog prirodnosti i spontanosti pred kamerama, a iza kamera je, sudeći prema fotografijama uvijek vesela i pozitivna supruga i majka. Ana Brdarić Boljat nerijetko ističe kako joj se u životu sve lijepo poklopilo. Ostvarila se u onome što radi, a i kao majka se osjeća kao najsretnija žena na svijetu.

Često na društvenim mrežama voli pokazati tu svoju, drugu, neformalniju stranu i crtice iz obiteljskog života. Ovog puta je pokazala djelić igre sa svojim školarcem, sinom Antom. Ni visoke pete, ni duga haljina s dubokim dekolteom RTL-ovoj novinarki i voditeljici nisu smetali da se zabave s loptom. 'Faul ko kuća! Al' igra se dalje. Makar i u štiklama', opisala je fotografije.

Kad priprema Vijesti i RTL Danas, u redakciji je od jutra do navečer i velika joj je pomoć baka-servis. U odgoju djece, izjavila je, prihvatila je savjete svoje bake i mame, koje su nju odgajale. Ana je sa suprugom Markom Boljatom u ljubavi već 19 godina, a na Silvestrovo je proslavila desetu godišnjicu braka.