DJEVOJČICA S KANTICOM

Ana Brdarić Boljat objavila fotku iz djetinjstva: 'Uvijek s paklenim planom i u svom svijetu'

12.03.2020 u 09:57

Bionic
Reading

I Ana Brdarić Boljat pridružila se brojim poznatima u pokazivanju fotografija iz djetinjstva. U svojoj objavi na društvenim mrežama, šarmantna voditeljica i urednica RTL-a otkrila je i kakva je bila kao mala

'Ponekad poludim kad me klinci ne čuju, a onda se sjetim sebe - uvijek s paklenim planom i u svom svijetu. Tješim se da nisam tako loše ispala i vjerujući da su oni uvijek stepenicu iznad nas - jedva čekam uživati u njihovim uspjesima (tko preživi, pričat će)', napisala je Ana Brdarić Boljat uz throwback fotografiju. Na njoj pozira s kanticom u pijesku.

Kolega Tomislav Jelinčić, koji s njom čini najpoznatiji RTL-ov voditeljski par šaleći joj je poručio 'bolje pakleni plan nego pakleni šund i da samo nastavi s planovima'.

Ana Brdarić Boljat odrastala je u Novom Zagrebu, u Mamutica u Travnom. Njezini baka i djed bili su među prvim stanarima tog naselja.

'Djetinjstvo mi je bilo prekrasno! Ljetne praznike provodili smo u Gorskom Kotaru uz jezero i cijelo smo vrijeme bili u prirodi, a teško nas je itko mogao zaustaviti u kući. Živjeli smo doslovno u šumi gdje smo gradili svoje oaze i igrali se kauboja i indijanaca jer nam je hit bio Winnetou. Osnovnu školu, kao i srednju završila sam u Varaždinu. Ondje sam bila zaštićena od izazova koji nisu zaobišli neke moje prijatelje koji su odrastanje nastavili u Zagrebu, a koje sam srela po povratku na studij', izjavila je ranije za Zg-magazin.

Podsjetimo, na RTL je došla s 24 godine, kao novinarka. Nakon pet godina postala je voditeljica informativnih emisija i u to vrijeme se udala za svoju dugogodišnju ljubav, agronoma Marka Boljata. Uz voditeljski, preuzimanje uredničkog posla pratio je i dolazak sina Ante, kojem je sad osam godina, a 2015. je rodila kćer Cvitu.