VESELA MAMA

Ana Brdarić Boljat otkriva kako izgledaju njezina jutra: 'Doslovno su mi se popeli na glavu. Pa ti ostani doma'

16.04.2020 u 12:28

Bionic
Reading

U novim uvjetima života novinarka i voditeljica ima nova zaduženja pa sad uz večernje vijesti vodi i RTL Direkt umjesto Zorana Šprajca. No bez obzira na stresnu svakodnevicu, prijepodneje Ani Brdarić Boljat rezervirano za sina Antu i kćer Cvitu, a sad je pokazala kako to izgleda

Ana Brdarić Boljat nerijetko s pratiteljima na Instagramu podijeli trenutke iz obiteljskog života kojima razveseli mnoštvo koje ju prati. 'Doslovno su mi se popeli na glavu. Pa ti ostani doma', našalila se pored najnovije objavljene simpatične fotografije na kojoj je prekrivena hrpom plišanih igračaka i na kojoj joj se samo lice vidi.

Podsjećamo, 39-godišnja Ana u braku je s diplomiranim agronomom Markom Boljatom već gotovo desetljeće. Kao recept za sretan brak navela je da je to bez televizora u spavaćoj sobi i bez razgovora isključivo o djeci.

'Kao i ostalim mamama na drugim poslovima. Kosa mi je u zraku i nervoza u trbuhu jer propisno se uvijek nešto zaboravi. Sve je dobro dok su svi na kraju dana na broju u svojim krevetima! Kod nas u obitelji popušta jedino gumica kuhinjskog prozora. Ostalo je sve tvrdoglavo! ', ispričala je ranije za tportal.