SEZONA ODMORA

Ana Brdarić Boljat ljeto je iskoristila za bijeg iz Hrvatske

25.08.2023 u 13:39

Bionic
Reading

Društvene mreže i dalje su prepune fotografija poznatih Hrvata koji uživaju bezbrižno opuštajući se i hvatajući snagu za nove životne uzlete. Neki od njih odmaraju na moru, a drugi su pak baterije su odlučili napuniti na popularnim turističkim destinacijama izvan Hrvatske

Sredinom kolovoza voditeljica informativne emisije RTL Danas sa suprugom Markom i djecom, sinom Antom i kćeri Cvitom boravila je u Gorskom Kotaru. Uživala je u Fužinama, posjetila Lokvarsko Jezero, a onda se Ana Brdarić Boljat pratiteljima u Instagram pričama javila iz zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman i najavila da odlaze na novo putovanje.

Danima unazad poznata RTL-ovka javlja se iz Španjolske. Pokazala je što su sve ondje posjetili i doživjeli, a posebno ju je oduševio Park Guell jedan od najpoznatijih simbola Barcelone smješten u naselju La Salut. 'Tko je bio lud da odbije živjeti u ovom parku?', napisala je u jednoj od objava, a u zadnjoj je uvijek vedra i nasmijana voditeljica pozirala među cvijećem.

Inače, sa svojim najmilijima je često u prirodi. Kako je ranije ispričala, umjesto da su joj djeca satima pred ekranom, odlaze na piknike, provode vrijeme u šumi, igraju badminton, košarku.

  • +3
Ana Brdarić Boljat Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL