NIJE BILO VREMENA

Američka filmska akademija oglasila se o propustu: Evo zašto nisu uključili Lukea Perryja u 'In memoriam'

11.02.2020 u 20:39

Bionic
Reading

Američka filmska akademija objavila je priopćenje u kojem su pojasnili zbog čega tijekom svečanosti dodjele Oscara u nedjelju navečer nisu odali počast svim zvijezdama koje su preminule tijekom protekle godine.

Nakon žestokih reakcija razočaranih gledatelja i obožavatelja koji su preplavili društvene mreže i medije jer su iz segmenta 'In memoriam' izostavljeni glumci poput zvijezde serije 'Beverly Hills 90210' Lukea Perryja i Disneyevog glumca Camerona Boycea, oglasila se Akademija.

U priopćenju koje su dali The Hollywood Reporteru, objasnili su da je razlog tome vremensko ograničenje pa su morali kratiti taj segment. 'Akademija prima na stotine zahtjeva za uključivanje voljenih osoba i kolega iz industrije u segment Oscara 'In memoriam'. Izvršni odbor koji zastupa svaku od filmskih branši, razmatra popis i vrši odabir na temelju ograničenog, raspoloživog vremena.' obrazložili su i dodali da su svi uključeni u galeriju koja je objavljena online, na službenim stranicama Oscara (Oscar.com). 'Ostat će na web stranici tijekom cijele godine. Lukea Perryja i Camerona Boycea sjećamo se u galeriji na Oscar.com' zaključuju.

Glumica Tori Spelling, dugogodišnja prijateljica i suradnica Lukea Perryja, objavila je na svom Twitter profilu: 'Dva najkreativnija i najdarovitija muškarca koje sam ikad poznavala, voljela i izgubila nisu spomenuti u #oscars memoriam. Prvo, moj otac Aaron Spelling koji nas je napustio 2006. godine, a sada i moj prijatelj Luke Perry koji je preminuo 2019.'

Izvor: Društvene mreže

Oscar 'In memoriam' obuhvatio je niz zvijezda od Doris Day i Kirka Douglasa do Branka Lustiga, no gledatelji su odmah primijetili da Perry nedostaje jer je nedavno glumio u seriji 'Riverdale' i filmu 'Bilo jednom u Hollywoodu', koji je osvojio čak deset nominacija Oscar.