oproštajna poruka

Alka Vuica podijelila tužne vijesti: 'Noćas je zaspala moja Majčica...'

29.11.2023 u 20:08

Bionic
Reading

Hrvatska pjevačica i kantautorica dobila je niz poruka sućuti ispod objave tužne vijesti kojoj je priložila i fotografiju majke iz mladosti

Alka Vuica putem društvenih mreža podijelila je tužnu vijest da je njena majka Zdenka sinoć preminula.

'Noćas je zaspala moja Majčica,moja srodna duša,pjesnikinja,moja Ljubav,borac,čovjek velikog srca,jedna od najdivnijih osoba koje sam ikada upoznala,posljednja Kraljica Hrvata… kako su je zvali svi koji su je poznavali❤️Draga moja Majčice,svi smo tužni i bolni za tobom,ali duboko vjerujemo da opet plešeš u tatinom zagrljaju i da ste ponovno zajedno u nebeskim odajama blagoslovljeni u Kristu🙏❤️', napisala je.

Poznata hrvatska kantautorica, pjesnikinja i pjevačica kraj ove poruke podijelila je i majčinu crno-bijelu fotografiju iz mladosti, a ubrzo su krenuli stizati i poruke sućuti.

'Draga Alka neke ljubavi nikada neprođu bit će tvoj anđeo čuvar, primi moju iskrenu sućut u ime moje obitelji i moje osobno💔', napisala je poznata domaća poduzetnica Snježana Schillinger, kraj ostalih komentara.

Alka Vuica ranije je isticala blizak odnos s majkom dijeleći zajedničke trenutke na društvenim mrežama, poput odlaska na izlet u Istru prošle godine.