'čola je čola'

Alka Vuica otkrila kakva je to bila ljubav prema Zdravku Čoliću

20.10.2023 u 21:58

Bionic
Reading

Poznata pjevačica Alka Vuica redovito objavama na društvenim mrežama privuče pažnju, a jedna je bila posebno zanimljiva

Pjevačica, kantautorica i pjesnikinja slovila je za fatalnu crnku, a na njezin šarm su padali moćni i poznati muškarci raznih profesija. Nedavno je Alka na Instagramu pokraj fotografije s legendarnim Zdravkom Čolićem napisala da se neke ljubavi nikad ne prebole.

Taj njezin komentar vrlo brzo je privukao pažnju. 'Zapravo sam trebala napisati da se neke ljubavi nikada ne ostvare, svi smo imali crush na Čolu, Čola je bio pojam, najljepši i najbolji pjevač naše mladosti, mada sam ja zapravo uvijek bila rokerica i uvijek sam više voljela rock bendove i rokere s gitarom, ali Čola je uvijek bio Čola, ali sve je to bilo samo platonski', objasnila je Alka za IN Magazin tijekom dolaska na reviju domaćeg modnog dvojca Elfs.

nema tko nije bio

Brojni poznati nisu propustili modnu reviju dvojca Elfs, pogledajte tko je bio

Pogledaj galeriju

Alka je otkrila i kako se nedavno se vratila iz Pariza, gdje je uživala sa sinom Arijanom i njegovim ocem, umjetnikom Vukom Veličkovićem. ''Svi smo bili, cijela familija, bio je Arijanov polubrat Saša koji sad opet živi u Parizu, jako se dobro slažemo i volimo, i mislim da je to bit svake obitelji,' zaključila je Alka.

Alka je 8. lipnja proslavila svoj 62. rođendan. Ranije je izjavila kako je i dalje 'party woman' te da se užasava starenja, a na društvenim mrežama često zna objaviti laskave fotografije. Još uvijek je, rekla je, 'željna čuda i velike ljubavi te puna volje i ambicije' čak i kad je 'križa ujutro bole i kad zaključi da je umorna od razočaranja'.