uvijek iskrena

Alka Vuica o svojim beauty tajnama: 'Ne treba sebe preozbiljno doživljavati. Život je igra, a ne rat'

27.10.2020 u 09:10

Bionic
Reading

Kantautorica, glazbenica i spisateljica uvijek je skockana od glave do pete bilo da je riječ o scenskom nastupu ili kakvoj dnevnoj varijanti. Poznata je i po otkačenoj odjeći i stilu. Ranije je 60-godišnjakinja izjavila da joj nije žao dati novce za kvalitetnu kozmetiku, jer se to odražava na zdravoj i blistavoj koži, a svaki put kad pokaže lice bez šminke - oduševi

Alka Vuica je izjavila da se šminka jedino kad izlazi ili kada ima snimanja. Najviše voli nositi rep jer je nervira kada joj je kosa na licu. 'Lice mi 'pada' usljed sile teže i godina, te mi idu na živce moji 'buldog' obraščići koji se ponekad vide iz profila. Rado bih to podigla, ali moram na face lifting, ne ide drugačije', ispričala je za Avaz.

Kantautorica britkog jezik kaže da je s godinama shvatila da je veća količina šminke čini starijom do da je uvijek za dobar ruž i manje pudera, a umjetne trepavice nosi samo na sceni jer u dnevnim prilikama izgledaju jeftino i glupo. Ima svoje trenutke nesigurnosti, ali ženama poručuje da je najvažnije vjerovati svojoj intuiciji. 'Ne treba sebe preozbiljno doživljavati. Život je igra, a ne rat', smatra Alka. Njezin zlatni beauty savjet je - dobro se naspavati.

Osebujna kantautorica iza sebe ima godine i godine bogate karijere, a mnogi je znaju kao vokalisticu. Ipak, skladbe koje je ona napisala neke su od najromantičnijih koje su objavljene na ovim prostorima, a njezin mladoliki izgled i osmijeh mogli bi biti povezani i s ljubavi. Alka ne voli previše govoriti o svom ljubavnom životu, no poznato je kako je sretna u vezi sa Zlatkom Arslanagićem.