NA OTVORENJU BUTIKA

Aleksandra Dojčinović prvi put u javnosti pokazala trudnički trbuh

06.09.2023 u 14:17

Bionic
Reading

Krajem lipnja doznalo se da domaća dizajnerica i njezin partner, doc. dr. Tomislav Madžar, dugogodišnji liječnik nogometne i rukometne reprezentacije čekaju svoje prvo dijete. Aleksandra Dojčinović oduvijek je slovila kao žena sa nepogrešivim stilom, a to dokazuje i u trudnoći

Predstavljena je nova capsule kolekcija za sve prilike Lei Lou brenda Aleksandre Dojčinović, a mnogima omiljena domaća kreatorica je tom prilikom u svom butiku zablistala u elegantom izdanju, dugoj crnoj haljini koja je istaknula trudnički trbuh.

Par je u vezi su već neko vrijeme, a o svom odnosu baš i ne vole previše govoriti. Zajedno su među ostalim pratili utakmicu Norveške i Hrvatske na Europskom rukometnom prvenstvu u Stockholmu 2020. godine te susret Hrvatske i Japana u osmini finala Svjetskog prvenstva.

Oni koji ih znaju kažu da je malo parova koji međusobno pokazuju toliko razumijevanaja i podrške za karijeru partnera, piše Večenji list. Navode da zbog brojnih dosadašnjih poslovnih projekata, njihovi prijatelji komentiraju da je to dvoje uspješnih ljudi, spojila i činjenica da su perfekcionisti u poslu koji obavljaju te su mu izuzetno posvećeni.