SRETNE VIJESTI

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović u iščekivanju prinove

28.06.2023 u 20:21

Bionic
Reading

Sa bivšim pomoćnikom Kolinde Grabar Kitarović, naša poznata dizajnerica nalazi se u slatkom iščekivanju prinove, kako prenosi Večernji list

Privatan život dizajnerica Aleksandra Dojčinović i Tomislav Madžar vješto skrivaju od javnosti pa se za njihovu vezu dugo nije znalo. Vijest o dolasku prinove, koju su Večernjem listu otkrili bliski prijatelji, baš kao ni svoju dugogodišnju vezu, par ne želi komentirati.

Aleksandrin odabranik bivši je savjetnik Kolinde Grabar-Kitarović, a s poznatom domaćom dizajnericom nalazi se u dugogodišnjoj vezi, iako to medijima nikada nisu potvrdili. Ranije su u nekoliko navrata viđeni skupa na sportskim i raznim drugim događanjima, no svoju su ljubav ipak odlučili ostaviti za svoja četiri zida.

Aleksandra je vlasnica brenda Lei Lou, koji se od malog poduzeća razvio u vrlo popularan i traženi modni brend, koji nose brojne domaće, ali i strane zvijezde.

Svoju dugogodišnju ljubav prema modi za mladenke, a koja je već rezultirala brojnim bestselling vjenčanim haljinama, Aleksandra Dojčinović pretočila je ovih dana u Le Concept, ekskluzivni vjenčani salon koji privlači pažnju uređenjem.

  • +7
Le Concept, salon Aleksandre Dojčinović Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Smješten tik do postojećeg butika u zagrebačkoj Ilici dizajnerica je svoje poslovno carstvo proširila na ukupno 850 kvadrata čistog luksuza. Naime, vjenčane haljine tek su dio ponude Le Concepta koji je zapravo, kao što ime sugerira, multifunkcionalni, ali i multimedijalni prostor koncipiran na način da mladenkama, na jednom mjestu, ponudi baš sve što im za najvažniji dan u životu treba.