vrlo su tajnoviti

Aleksandra Dojčinović u Katru prati Vatrene u društvu poznatog dečka, bliskog bivšoj predsjednici

09.12.2022 u 18:16

Bionic
Reading

Poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović stigla je u Katar podržati nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu. Društvo joj je pravio dugogodišnji dečko, poznatiji iz političkih krugova kao tajnik bivše predsjednice

Mnogi poznati Hrvati ovih su dana u Katru gdje bodre naše Vatrene na Svjetskom prvenstvu, a među njima se nalazi i poznata modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović koja na tribinama navija sa svojim poznatim dečkom.

Dojčinović je već nekoliko godina u vezi s Tomislavom Madžarom, bivšim savjetnikom Kolinde Grabar Kitarović, ali vezu nikada nisu potvrdili, premda su već nekoliko puta snimljeni zajedno.

Snimljeni su zajedno na utakmici Hrvatske s Japanom, a danas uživaju bodreći našu 'repku' u napetom susretu s Brazilom. Dojčinović i Madžar su, baš kao i svi naši navijači, obukli dresove hrvatske reprezentacije te zajedničkim snagama bodre Hrvatsku.

Oboje s mobitelima u rukama žele biti sigurni da će upamtiti svaki bitan trenutak utakmice, a dizajnerica je nekoliko senzacionalnih trenutaka otvaranja podijelila i s pratiteljima.

Bivši savjetnik bivše predsjednice redovit je gost na svim revijama popularne zagrebačke kreatorice, a njezine modne kreacije rado je nosila i predsjednica Kolinda.